Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Világítson velünk – fényforrások az EMOS-tól!

2016. július 12. | támogatott cikk |  1210 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Világítson velünk – fényforrások az EMOS-tól!

Az EMOS termékei között megtalálhatók a fényforrások széles kínálata is. A kínálatban szereplő fényforrásokat alapvetően energiatakarékos izzókra, halogén izzókra és LED fényforrásokra oszthatjuk fel.

Az EMOS termékei között megtalálhatók a fényforrások széles kínálata is. A kínálatban szereplő fényforrásokat alapvetően energiatakarékos izzókra, halogén izzókra és LED fényforrásokra oszthatjuk fel.



Az EMOS energiatakarékos izzók ideális alternatívát jelentenek a hagyományos izzók helyett. Ezek az izzók akár az elektromos energia 80%-át is megspórolják, ezért az A osztályú energiatakarékos fényforrások közé tartoznak. Az energiatakarékos izzók élettartama akár 10 000 óra, és egész élettartamuk alatt magas fényerőt nyújtanak.

Az EMOS halogén izzók a bekapcsolás után azonnal magas fényteljesítményt és jó színvisszaadást biztosítanak. A halogén izzók akár 30%-os elektromos energia-megtakarítást tesznek lehetővé, és a hagyományos izzókhoz képest kétszeres az élettartamuk. Ezek az izzók a C osztályú takarékos fényforrások közé tartoznak.

Az EMOS LED izzók magas fényteljesítményt nyújtanak, energiatakarékosak, hosszú éllettartammal bírnak és késlekedés nélkül azonnal teljes teljesítményre képesek. Alkalmasak arra is, hogy gyakran fel- és lekapcsolják őket, nem tartalmaznak higanyt és nem bocsátanak ki káros UV-sugárzást.

A hagyományos izzókat ma jobb minőségű fényforrások váltják fel. A hagyományos izzók élettartama és fajlagos teljesítményük alacsony, és nem gazdaságosak. Ezeket az izzókat ma már egyáltalán nem vagy csak minimális mértékben használják.

Minden háztartásban fontos fényforrások az izzók. Minden világítótestben, legyen az csillár, lépcsőházi spotlámpa vagy mennyezeti világítás, időnként cserélni kell a fényforrást. Ezt okozhatja tartós meghibásodás vagy a teljesítmény csökkenése.         

Az EMOS kínálatában különböző típusú, különböző technológiájú, fényerejű és színű EMOS izzók találhatók. Választhat halogént, hagyományosat, energiatakarékosat, LED-et vagy akár speciális foglalatút is. A cég saját mérőlaboratóriumának köszönhetően az izzók minden értéke feltüntetésre kerül.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →