Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A Legrand a legsportosabb villamossági cég!

2016. július 27. | VL online |  3492 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A Legrand a legsportosabb villamossági cég!

Július 23-án a Margitszigeten zárult a Magyar Olimpiai Bizottság népszerű programsorozata, ahol futás, úszás, gyaloglás és kerékpározás tusákban tehették próbára magukat az érdeklődők.

Július 23-án a Margitszigeten zárult a Magyar Olimpiai Bizottság népszerű programsorozata, ahol futás, úszás, gyaloglás és kerékpározás tusákban tehették próbára magukat az érdeklődők.



A Villanyszerelők Lapját gondozó kiadó és a cégcsoportunk aktívan részt vett az 5próba Rióba eseménysorozat szervezésében és lebonyolításában, ezért megpróbáltuk megszólítani és bevonni a partneri körünket a Margitszigeti záróesemény kapcsán.     

„Keressük a legsportosabb céget!” felhívással invitáltuk sportolásra a villamosipari vállalkozásokat, ahol a Villanyszerelők Lapja támogatásával próbázhattak a partnercégek alkalmazottai, képviselői.

A résztvevők és a teljesített tusák száma alapján az 5próba Rióba margitszigeti rendezvényének legsportosabb villamossági vállalkozása a Legrand Zrt. lett, akik 12 fővel vettek részt az eseményen és több tusában is helytálltak. A Legrand Zrt. munkatársainak természetesen jár a Villanyszerelők Lapja által nyereményként felajánlott kalandpark belépő is!

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek az aktív részvételt!

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →