Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Budapestre ér az InfoShow

2016. november 23. | Fülöp Miklós |  2224 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Budapestre ér az InfoShow

Az InfoShow 2016/2017-es évada az ötödik állomásán ér a fővárosba, Pécs, Győr, Debrecen és Szeged után az idei utolsó alkalomra a Lurdy Házban kerül sor. A hallgatóság számára a részvétel - előzetes online regisztráció esetén - díjtalan.

Továbbra is naprakészen, biztonságosan – Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága – címmel folytatódik aktuális témákkal a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2012-ben felkarolt országos kiállítás és konferenciasorozat.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. mellett az ELMON Hungária Kft-vel, valamint a Legrand Zrt-vel bõvül az elõadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Tervezett program:


9:30 Köszöntő - Szilágyi István, MEE
9:40 Létesítés és felülvizsgálat a hatályos tűzvédelmi szabályrendszer alapján - Kruppa Attila, OBO Bettermann Kft.
10:05 Trendek, új lehetőségek. Emberközpontú világítás - Pankasz László, ELMON Hungária Kft.
10:30 Itthonról az otthonba - Márki-Zay Péter, Legrand Zrt.
10:55 Kávészünet (kiállítás megtekintése)
11:40 Elektromosautó-töltőállomások Magyarországon: törvények, rendelkezések, technológia, kínálat és javaslatok - Kozma László, Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.
12:05 A jövő technológiája épületek villamos installációjához    - Roderman József, WAGO Hungária Kft.
12:30 Kábelösszekötő dobozok új szerelés technológiája - Pásztohy Tamás, Hensel Hungária Villamossági Kft.
12:55 Ebédszünet (kiállítás megtekintése)
13:40 Változások a túlfeszültség-védelemben: szabványi változások – új technológiák és megoldások - Dr. Kovács Károly, DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG
14:05 Hálózatra kapcsolt napelemes rendszerek hibavédelmi mérései - Furján Attila, C+D Automatika Kft.
14:30 Kérdések és Válaszok (a regisztrációnál kérhető kérdés kártya)

Infoshow
Időpont: 2016. december 1. (csütörtök)
Helyszín: Budapest, Lurdy Ház, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A részvétel - előzetes online regisztráció esetén - díjtalan. Regisztráció ide kattintva. További részletek: www.infoshow.hu

Az InfoShow 2016/2017-es évadának még hátralévő időpontjai és helyszínei:

2016. december 1. Budapest,
2017. február 7. Miskolc,
2017. február 21. Veszprém,
2017. március 7. Kecskemét,
2017.március 21. Zalaegerszeg.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságErősáramEseményekInfoShowVillanyszerelés