Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat 2016-17-ben is!

2016. szeptember 1. | VL online |  1595 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat 2016-17-ben is!

„Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában és a kapcsolódó előírásokban” címmel, aktuális témákkal folytatódik a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2012-ben felkarolt országos kiállítás és konferenciasorozat, immáron 9 helyszínen.

"Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában és a kapcsolódó előírásokban" címmel, aktuális témákkal folytatódik a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2012-ben felkarolt országos kiállítás és konferenciasorozat, immáron 9 helyszínen.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. mellett több új céggel bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Tervezett időpontok és helyszínek:

2016. október 11. Pécs
2016. október 18. Győr
2016. november 8. Debrecen
2016. november 22. Szeged
2016. december 1. Budapest
2017. február 7. Miskolc
2017. február 21. Veszprém
2017. március 7. Kecskemét
2017.március 21. Zalaegerszeg

Jelentkezés és részletek a megújuló honlapon: www.infoshow.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

InfoShowVillanyszerelés